Bedrijfsuitjes

EEN ACTIEF BEDRIJFSUITJE ORGANISEREN?

Bent u bezig met het organiseren van een leuke teambuilding, vrijgezelle of gezellig personeelsfeest met wakeboardboarden, aquapark en/of andere beachsporten? 

Laat u inspireren en kies een bedrijfsuitje dat perfect bij u en uw personeel past!

Wij bieden u de mogelijkheid om tijdens het organiseren van uw bedrijfsuitje eerst de locatie te komen bekijken, zodat u precies weet of dit uitje bij u past. U kunt altijd bij ons terecht voor een rondleiding om een locatie of een activiteit te bekijken.

Bedrijfsuitje op maat met allerhande sporten (wakeboarden, aquapark  e.a. beachsporten) met een heerlijke maaltijd of drink aan gekoppeld.

WakeUp Cable denkt graag met u mee!

Samen met u en onze partners ontwikkelen wij een origineel en actief bedrijfsuitje, waarbij rekening gehouden wordt met de wensen van de deelnemers als diverse type sporten/activiteiten. We zorgen ervoor dat iedereen een dag zal beleven waar nog lang over nagepraat zal worden! Dit kan uiteraard gecombineerd worden met een lekkere BBQ of lunch. 

Dinsdagen in April, Mei, Juni, September en Oktober zijn wij uitsluitend en alléén open voor bedrijven/scholen/events. Uiteraard kan dit ook op andere dagen maar op deze dagen zijn wij ook geopend voor particulieren.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een programma op maat. 

Vele bedrijven gingen u al voor en ervaarden een prettige en open communicatie bij WakeUp Cable


Heb je een offerte nodig? Stuur dan snel een mail naar info@wakeupcable.be