Kampen

ANTWERPEN Jeppa sport

 •  1 t.e.m. 5 juli/ 8 t.e.m. 12 juli

 • 8-16 jarigen

 • Minimum 2 uur professionele les op het water in waterskiën en/of wakeboarden + Andere uitdagende wateractiviteiten als blob, supboarding, vlotten bouwen, inflatable race, … + Beachsporten als volleybal, slackline, kamjam, spikeball, kubb, … + Unieke Jeppa Sport activiteiten als shoot out, nerfwar, sandgames, …

 • Vooropvang vanaf 8 uur, naopvang tot 17 uur

 • Activiteiten van 9 tot 16 uur

 • Inclusief warme middagmaal in het restaurant van Regatta beach club

 • We sluiten de week af met een wake battle

 • Dit alles aan euro 299

KLIK HIER OM JE IN TE SCHRIJVEN....

wees er snel bij de plaatsen zijn beperkt!

Is een hele dag sportkamp voor jou te veel? Doe je graag je eigen ding de rest van de dag? Dat kan met onze halve dagen wake kamp. Leer wakeboarden in de voormiddag en keer tegen de middag huiswaarts om zo de rest van de dag op je eigen manier door te brengen.

 

ANTWERPEN Sportievak

Nieuw

KABELWATERSKI/WAKEBOARD EN MULTISPORT

vanaf € 305
Leeftijd 6 tot 16 jaar
Sporten Omnisport, Wakeboarden, Waterskiën
Locatie Linkeroever, Antwerpen
Periodes Zomer 6 - week van 05/08/19
Zomer 7 - week van 12/08/19
Duurtijd Van maandag tot vrijdag.
Opvallend Kabelen op het Galgenweel en avontuurlijke sport en teambuilding.

We verwelkomen je graag aan de kabelbaan WakeUp Cable op het Galgenweel, waar je de nieuwste en meest moderne kabelbaan van België vindt. Een toplocatie voor wakeboardfanaten en waterskiërs. De volledig nieuwe kabel met 6 masten heeft een volledig digitale opvolging. Op de banen kan je wakeboarden, waterskiën, kneeboarden en monoskiën.

In de namiddag voorzien we allerhande multisporten zoals hockey, rugby, baseball, archery tag,teambuildingspelen, enzovoorts. Afwisseling en uitdaging genoeg!

Vanaf 8u ’s morgens is er opvang met allerhande activiteiten. Om 9u00 starten we met de watersporten en dit tot 13u. Dan staat een lekkere warme maaltijd voor ons klaar. Om 13u45 maken we ons klaar voor de multisporten. Er is dagelijks opvang tot 18u.

KLIK HIER OM JE IN TE SCHRIJVEN....

ANTWERPEN Jeppa sport incl. overnachting

 • 18 t.e.m. 23 augustus/ 25 t.e.m. 30 augustus

 • 10-16 jarigen

 • Minimum 2 uur professionele les op het water in waterskiën en/of wakeboarden + Andere uitdagende wateractiviteiten als blob, supboarding, vlotten bouwen, inflatable race, …+ Beachsporten als volleybal, slackline, kamjam, spikeball, kubb, …+ Unieke Jeppa Sport activiteiten als shoot out, nerfwar, sandgames, …

 • Deelnemers worden zondag tegen 17 uur op de Wakeboard camping afgezet en worden opgehaald op vrijdag om 17 uur. Ze overnachten op een camping met zicht op de Schelde tenten zijn voorzien, een bbq, kampvuur, beachvolleybalveld, skateramp, … Beleef de unieke Jeppa zomersfeer in dit ingeklede wakeboard dorp!

 • Activiteiten gans de dag door (avondzeilen, bonte avond, …)

 • Elke dag een stevig ontbijt, lunchpakketten, warme maaltijden, avondsnacks, …

 • Afsluiten doen we met een heuse wakeboardbattle op vrijdag!

 • Dit alles aan euro 440

KLIK HIER OM JE IN TE SCHRIJVEN....

wees er snel bij de plaatsen zijn beperkt!

ANTWERPEN Sportivak

INDOORSNOWBOARD + KABELWATERSKI/WAKEBOARD

vanaf € 335

Leeftijd 6 tot 16 jaar
Sporten Indoorsnowboarden, Wakeboarden, Waterskiën
Locatie Antwerpen, Wilrijk
Periodes Zomer 3 - week van 15/07/19
Zomer 4 - week van 22/07/19
Duurtijd Van maandag (8u) tot vrijdag (17u).
Opvallend Combisportkamp: indoorwintersport en kabelski/wakeboard

 

Dit is een topsportkamp voor wie van latten en boards houdt maar niet kan kiezen tussen water en sneeuw: je doet het gewoon allebei!

We verwelkomen je van maandag tem dinsdag of woensdag (afhankelijk van de gekozen week) op de ultramoderne indoorsneeuwbaan Aspen in Wilrijk. Dit unieke complex van 12.000m² heeft een 240m lange piste en 15m vrije hoogte. Tel daarbij een 60cm dik sneeuwtapijt onder perfecte condities en je weet dat dit een droom is voor elke wintersporter.

De andere dagen word je verwacht aan de kabelbaan WakeUp Cable op het Galgenweel (Linkeroever), waar je de nieuwste en meest moderne kabelbaan van België vindt. Een toplocatie voor wakeboardfanaten en waterskiërs. Iedere namiddag wordt het waterskiën/wakeboarden aangevuld met een uitdagende multisport zoals hockey, archery tag, teambuilding en boogschieten. 

Vanaf 8u ’s morgens is er opvang met allerhande activiteiten… Om 9u00 starten we met de sporten. Er wordt steeds een warme maaltijd voorzien. Er is dagelijks opvang tot 18u.

 

HIER OM JE IN TE SCHRIJVEN....