Kabelbanen Antwerpen en Gent

Antwerpen

Op onze locatie in Antwerpen tref je de nieuwste en modernste kabelbaan van Belgie aan. Een Rixen Eco Cable met 6 masten, 8 UNIT obstakels en een volledig geautomatiseerd systeem van Wakesys om online je tickets te bestellen.

Wij hebben 2 soorten wakeboards, beginners en pro wakeboards waarbij je met de proboards zelfs over de obstakels mag. 

Een schitterend terras op het water met uitzicht over de baan en de skyline van Antwerpen.

onze faciliteiten zoals eten, drinken (binnen en buiten) toiletten, warme douches, lockers en kleedkamers garanderen jou een onbezorgde dag.

Op beide locaties kunnen zowel beginners als pro's terecht!

Gent

In Gent (Destelbergen) bij RBSC hebben we een gezellig locatie met een system 2'0 kabel van ongeveer 168m lang en een dubbele kicker en dubbele slider. 

Deze kabel is uiterst geschikt voor beginners, wanneer je valt komt de kabel terug. Op locatie is er een gezellig strandje alsook een leuk overdekt lounge area op het ponton aan een drijvend vlot. Horeca en vestaires met douches zijn op 100m afstand aanwezig. Ter plaatse zijn er 3 kleedhokjes.

U kan hier per persoon of per groep reserveren met een maximum van 5 mensen per uur. Reserveren is dan zeker aangeraden en dit om teleurstellingen te voorkomen. Dit allemaal onder begeleiding van onze ervaren kabeloperator. Betalen doet u dan ter plaatse (ook met bancontact).

Meer vragen hierover? Mail naar info@wakeupcable.be