FAQ

Regelmatig ontvangen wij telefoontjes of mail met dezelfde vragen. Geen probleem natuurlijk, want wij helpen u graag! Echter, dit heeft ons wel op het idee gebracht een lijst te maken met veel gestelde vragen en de daarbij behorende antwoorden.

Wordt uw vraag niet beantwoord in deze lijst, neemt u dan alsnog contact met ons op!

Nee, officieel is er geen minimum leeftijd. Wel adviseren wij kinderen onder de 8 jaar nog even te wachten en om pas te gaan wakeboarden vanaf 12 jaar - los van de kindersessies vanaf 8 jaar. Daarnaast is het belangrijk dat deelnemers aan de waterskibaan in goede gezondheid verkeren en zwemdiploma B hebben, dan wel voldoende zwemvaardig zijn om zichzelf in veiligheid te brengen. Verder moet er bij jeugd t/m 16 jaar een volwassene aanwezig zijn die d.m.v. een handtekening toestemming (eenmalig)geeft dat het kind aan de activiteit mee mag doen. De volwassene tekent voor kennisgeving van de algemene voorwaarden en het reglement.

Natuurlijk! Iedereen die voor het eerst komt waterskiën of wakeboarden krijgt vooraf een uitgebreide instructie. Gaat het tijdens het waterskiën of wakeboarden niet helemaal volgens plan, dan kunt u altijd bij onze medewerkers terecht voor vragen en tips.

De kabelskibaan is te vergelijken met een moderne sleeplift waaraan een achttal lijnen gekoppeld kunnen worden. Op deze manier worden de waterskiërs en wakeboarders met een snelheid van 30 km per uur voort getrokken. Gevallen? Geen enkel probleem! Zwem naar de kant, klim erop en sluit weer achteraan in de rij aan om het nog eens te proberen. De kabel is 425 meter lang en draait linksom.

Heeft u nog nooit eerder gewaterskied, dan adviseren wij om voor twee uur te boeken. Met een uurtje heeft u het onder de knie, en als u dan zou moeten stoppen is dat zonde. Daarom adviseren wij twee uur zodat u het tweede uur nog volop kunt skiën zonder steeds te vallen.

Nee, tenzij er toevallig geen andere reserveringen zijn op dat moment maar dat komt zelden voor. Er kunnen 5 mensen tegelijk aan de skibaan en wij hanteren een maximum aantal van 22 personen.

Dat is moeilijk te zeggen. Buiten de vakantieperiode is het in het weekend meestal drukker dan doordeweeks. Daarnaast is het rond etenstijd meestal iets rustiger dan overdag.
Echter, dit zijn indicaties. U begrijpt: als het 35 graden is en Belgie heeft vakantie, dan is het bij ons topdrukte. Om teleurstellingen te voorkomen adviseren wij dan ook om even te checken hoe druk het is.

Jazeker! Dat wil zeggen; met regen kan er gewoon gewaterskied worden, nat wordt je toch wel. Alleen in het geval van onweer zal de kabel sluiten. Zodra het onweer overgewaaid is gaat de kabel weer open.

Uiteraard is dat afhankelijk van (de ernst van) de blessure en kunt u zelf het beste inschatten of het verantwoord is om het water op te gaan. Het enige wat wij hierover kunnen zeggen is dat er, net als bij elke andere sport, risico's zitten aan waterskiën en wakeboarden en dat er kans is dat uw lichaam soms ongecontroleerde bewegingen zal maken.
Specifiek voor knieblessures: om te kunnen waterskiën is het belangrijk dat u beide kniën kunt buigen.

Nee, reserveringen gaan enkel per heel uur.
U kunt kiezen voor een duur van 1 uur, 2 uur en/of dagpas

Wij hebben lockers waar u uw spullen veilig in kunt opbergen, houd er rekening mee dat dit pand lockers zijn waar 1euro in gaat (euro komt retour)

Jazeker, klik op ''Koop Ticket'' en alles komt goed!

Heeft u vragen?

Neem dan gerust contact met ons op