Bedrijfsuitjes

Een actief bedrijfsuitje organiseren?

Bent u bezig met het organiseren van een leuk afdelingsuitje, jubileum of gezellig personeelsfeest met wakeboardboarden en/of andere beachsporten? Of bent u misschien ideeën aan het verzamelen voor de personeelsvereniging?

Laat u inspireren en kies een bedrijfsuitje dat perfect bij u en uw personeel past!

Wij bieden u de mogelijkheid om tijdens het organiseren van uw bedrijfsuitje eerst de locatie te komen bekijken, zodat u precies weet of dit uitje bij u past. U kunt altijd bij ons terecht voor een rondleiding om een locatie of een activiteit te bekijken.

Bedrijfsuitje op maat

WakeUp Cable denkt graag met u mee! Samen met u en onze partners ontwikkelen wij een origineel en actief bedrijfsuitje, waarbij rekening gehouden wordt met de wensen van de deelnemers als diverse type sporten/activiteiten. We zorgen ervoor dat iedereen een dag zal beleven waar nog lang over nagepraat zal worden! Dit kan uiteraard gecombineerd worden met een lekkere BBQ of lunch. Aan u te kiezen.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een programma op maat. Tijdens een kennismakingsgesprek presenteren wij u de verschillende mogelijkheden voor locaties en activiteiten die wij kunnen verzorgen. Stuur een mail naar info@wakeupcable.be

Vele bedrijven gingen u al voor en ervaarden een prettige en open communicatie bij WakeUp Cable

Stuur een aanvraag via info@wakeupcable.be