Bedrijfsuitjes

Een actief bedrijfsuitje organiseren?

Bent u bezig met het organiseren van een leuk afdelingsuitje, jubileum of gezellig personeelsfeest? Of bent u misschien ideeën aan het verzamelen voor de personeelsvereniging?

Laat u inspireren en kies een bedrijfsuitje dat perfect bij u past!

Wij bieden u de mogelijkheid om tijdens het organiseren van uw bedrijfsuitje eerst de locatie te komen bekijken, zodat u precies weet of dit uitje bij u past. U kunt altijd bij ons terecht voor een rondleiding om een locatie of een activiteit te bekijken.

Bedrijfsuitje op maat

WakeUp Cable denkt graag met u mee! Samen met u ontwikkelen wij een origineel en actief bedrijfsuitje, waarbij rekening gehouden wordt met de wensen van de deelnemers en we ervoor zorgen dat iedereen een dag zal beleven waar nog lang over nagepraat zal worden! Dit kan uiteraard gecombineerd worden met een lekkere BBQ of lunch. Aan u te kiezen.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een programma op maat. Tijdens een kennismakingsgesprek presenteren wij u de verschillende mogelijkheden voor locaties en activiteiten die wij kunnen verzorgen. Stuur een mail naar info@wakeupcable.be

Vele bedrijven gingen u al voor en ervaarden een prettige en open communicatie bij WakeUp Cable

10 tot 120 personen